Ontstaansgeschiedenis

Total air Care

Total Air Care is uw totaalinstallateur op gebied van luchtbehandeling. Zo’n 15 jaar geleden is Arjan van Sliedregt begonnen met het leveren van luchtfilters en v-snaren. Deze handel is in een korte periode uitgegroeid naar een bedrijf dat ook filters en snaren wisselde voor bepaalde klanten die hierin ontzorgd wilden worden.

Inmiddels zijn wij een bedrijf dat op het totale gebied van luchtbehandeling werkzaamheden uitvoert.  Onder het kopje “Total Air Care”  vindt u meer informatie over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.


AVS bouw
In februari 2015 zijn wij naast Total Air Care een tweede bedrijf gestart, te weten AVS bouw bv. Dit bedrijf is gestart naar aanleiding van de wensen van onze bestaande klanten en onze filosofie om onze klanten zo veel mogelijk te kunnen ‘ontzorgen’.  Waarom alleen een nieuw stukje kanaal aanbrengen, als hier ook bouwkundige aanpassingen mee gepaard gaan? Waarom alleen een luchtrooster reinigen als wij ook kunnen helpen om de roosters op de juiste posities te plaatsen; zodat het beste rendement kan worden behaald? Aan de hand van deze uitbreiding zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf gespecialiseerd in: renovatieprojecten, verbouwingen, bouw-en installatiewerkzaamheden. Onder het kopje “AVS bouw”  vindt u meer informatie over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.